MENU OKOLICZNOŚCIOWE / PRZYJĘCIA
PRZYJĘCIA OKOLICZNOŚCIOWE
PAKIET I : 90 ZŁ / OS. (czas trwania do 3 godzin)
Cena obejmuje:
obiad: zupa + 2 danie obiadowe + dodatek+ surówka
(każda następna pozycja 20 zł/os.)
Napoje cieple
PAKIET I : 120 ZŁ / OS. (czas trwania do 4 godzin)
Cena obejmuje:
obiad: zupa + 3 danie obiadowe + 2 dodatki + surówka
(każda następna pozycja 20 zł/os.)
Napoje cieple
PAKIET II : 150 ZŁ / OS. (czas trwania do 4 godzin)
Cena obejmuje:
obiad: zupa + 3 dania obiadowych + 2 dodatki+ 2 surówki
(każda następna pozycja 20 zł/os.)
Napoje ciepłe
PAKIET III : 190 ZŁ / OS. (czas trwania do 5 godzin)
Cena obejmuje:
obiad: zupa + 3 dania obiadowych + 2 dodatki + 2 surówki
4 przystawek (każda następna 20 zł/os.)
Napoje zimne i ciepłe
PAKIET IV : 240 ZŁ / OS. (czas trwania do 5 godzin)
Cena obejmuje:
obiad: zupa + 3 danie obiadowe+ 3 dodatki + 3 surówki
5 przystawek (każda następna 20 zł/os.)
Napoje zimne i ciepłe
Ciasto
PAKIET V: 280 ZŁ / OS. (czas trwania do 6 godzin)
Cena obejmuje:
obiad: zupa + 4 dań obiadowych+ 3 dodatki + 3 surówki
6 przystawek (każda następna 20 zł/os.)
Napoje zimne i ciepłe
Cisto
PAKIET VI: 330 ZŁ / OS. (czas trwania do 7 godzin)
Cena obejmuje:
obiad: 2 zupy + 4 dań obiadowych+ 3 dodatki + 3 surówki
8 przystawek (każda następna 20 zł/os.)
Napoje zimne i ciepłe
Ciasto
PAKIET VII: 500 ZŁ / OS. (czas trwania do 10 godzin)
Cena obejmuje:
obiad: 2 zupy + 6 dań obiadowych+ 4 dodatki + 3 surówki
13 przystawek (każda następna 20 zł/os.)
Napoje ciepłe
Napoje zimne
Ciasto
DODATKOWE INFORMACJE
DO KAŻDEGO PAKIETU MOŻNA DOŁOŻYĆ:
· SOKI I NAPOJE, WODA 16 ZŁ KARAFKA
· KAWA, HERBATA – 5 ZŁ
· OWOCE 90 ZŁ PATERA
· CIASTO/DESERT 12 ZŁ OD OSOBY
· DRUKUJEMY MENU NA STOŁY – 10 ZŁ/OS
· WNIESIENIE WŁASNEGO ALKOHOLU I NAPOJÓW– OD 300 ZŁ
ESTETYCZNE DEKORACJE STOLU/ SALI - (300-1400ZŁ)
ATRAKCJE I ZABAWY, WARSZTATY DLA DZIECI – 100 ZŁ ZA DZIECKO
WIEJSKI STÓL – OD 800 ZŁ
RYBNY STÓŁ – OD 1300 ZŁ
BUFET KAWOWO-HERBACIANY ZE SŁODZICZAMI – 30ZŁ/ OSOBA
WYNAJEM SALI RESTAURACYJNEJ – NA WYLĄCZNOŚĆ (DO 8 GODZIN) 3500 ZŁ
ü Potwierdzeniem organizacji przyjęcia jest akceptacja zamówienia (e-mail) oraz wpłata bezzwrotnej zaliczki w uzgodnionym terminie.
ü Na 7 dni przed przyjęciem prosimy o potwierdzenie finalnej liczby Gości, za którą zostaną Państwo obciążeni płatnością.
ü W przypadku przyjścia mniejszej liczby osób koszt pozostaje niezmienny i różnica między ilością wynikającą z rezerwacji, a faktyczną zostanie doliczona do rachunku.
ü Zastrzegamy sobie prawo do zmiany pozycji menu uwarunkowując to sezonowością, a tym samym dostępnością produktów na rynku.
ü W cenie każdego pakietu bezpłatne menu dla dzieci do 3 roku życia i 50% na menu dla dzieci do 6 roku życia.
ü Nadajemy profesjonalne doradztwo na każdym etapie organizacji
ü Każda kolejna godzina imprezy do 00:00– 250 zł
ü Każda kolejna godzina imprezy po 00:00– 500 zł
MENU OKOLICZNOSCIOWE
ZUPA
Tradycyjny rosół z makaronem
Krem pomidorowy z bazylią i śmietanką
Krem białych warzyw z płatkami migdałów
Żur staropolski z białą kiełbasą i jajkiem
Zupa cebulowa z grzankami serowymi
Flaki wołowe
Zupa borowikowa z kluseczkami
Zupa gulaszowa
DANIA OBIADOWE
Rożek z kurczaka nadziewany z warzywami w sosie curry
Kotlet de volaille z masełkiem
Kotlet szwajcarski z szynką i serem
Grillowane fileciki z kurczaka w sosie majerankowym z płatkami pieczonego czosnku
Grillowane fileciki z kurczaka w sosie gorgonzola
Grillowana pierś z kurczaka w sosie pesto z rukolą
Zawijaniec z kurczaka ze szpinakiem, serem feta i suszonymi pomidorami
Pieczone nuggetsy z kurczaka w płatkach kukurydzianych
Mini burgery
Polędwiczki wieprzowe zawijane w boczku, podane z sosem wiszniowym
Polędwiczki wieprzowe w sosie leśnym z borowikami
Sakiewka wieprzowa z pieczarkami w sosie serowym
Pieczeń z karkówki w ziołach prowansalskich
Rolada z karkówki w sosie piepszowym
Kotlet schabowy po myśliwsku
Kotlet schabowy w płatkach kukurydzianych
Kotlet z kurczaka
Kotlety mielone z jajkiem
Kotlety z piersi kurczaka
Roladki z indyka z warzywami w sosie serowym
Medaliony z indyka w sosie grzybowym
Rolada z indyka z suszonymi śliwkamiw sosie z czerwonego wina
Filet z indyka nadziewany grzybami i orzechami w sosie grzybowym
Naleśniki z indykiem i brokułami
Bogracz z pieczoną papryką i fasolą
Polędwica wołowa z zielonym pieprzem i sosem waniliowym
Nadziewana papryka w sosie pomidorowym
Bitki wolowe w sosie pieczarkowym
Panierowane fileciki z kurczaka z frytkami
Pierogi z twarogiem i ziemniakami
Pelmeni z maslem
Gołąbki tradycyjne z ryżem i mięsem w sosie pomidorowym
Polędwiczki wieprzowe w sosie koperkowym
Łosoś smażony z cytryną
Dorsz po polsku
Dorsz na szpinaku w sosie cytrynowo maślanym
Morszczuk na szpinaku w sosie cytrynowo maślanym
DODATKI
Frytki
Ryż z warzywami i ziołami
Ziemniaki pieczone z ziołami
Ziemniaki gotowane z pietruszką/koperkem
Kluseczki śląskie
Kopytka
Pyzy
Brokuły w masełku
Fasolka szparagowa z bułką tartą
BUKIET SURÓWEK
Surówka z młodej kapusty z pomidorem
Surówka Colesław
Surówka z pomidora i cebuli
Mizeria
Surówka z czerwonej kapusty i jabłka z suszonymi śliwkami
Z marchewki z ananasem
Sałatka z papryką, pomidorem, ogórkiem i cebulą i salatą lodową
Surówka z kapusty pekińskiej, z porem i pomarańczą
Tradycyjna surówka z ogórka, gęstej śmietany, koperku i szczypiorku.
Buraczki
Fasolka z bulką tartą
PRZYSTAWKI & SAŁATKI DO WYBORU 8 RODZAJEW
Tatar z siekanej surowej wołowiny z dodatkami
Sałatka z grillowanym kurczakiem i ogórkiem, kiwi, miętą i szpinakiem
Sałatka z brokułami, jajkiem, kukurydzą i serem
Sałatka z selera konserwowego z ananasem, szynką i żółtym serem
Sałatka z winogronami i kurczakiemz orzechami włoskimi i serkiem brie
Sałatka z kurczakiem, pomarańczą i orzechami z miodowo-musztardowym sosem z dodatkiem cynamonu
Sałatka z kurczakien, kukurydzą i selerem naciowym
Sałatka gyros z kurczakiem, kapustą pekińską, kukurydzą, papryką i ogórkiem konserwowym
Sałatka z winogronami i kurczakiem z orzechami włoskimi i serkiem brie
Makaronowa sałatka warstwowa z mini mozzarellą, suszonymi pomidorami, pomidorkami koktajlowymi i bazylią
Naleśniki zapiekane z mięsem mielonym, warzywami z sosem pomidorowym i serem
Rolada serowa z kurczakiem i pieczarkami
Paszteciki z mięsem w cieście francuskim
Zapiekane rożki z tortilli z mielonym mięsem, serem i warzywami
Pierogi z mięsem
Pierogi ukraińskie
Pierogi ze szpinakiem zapiekane w sosie pomidorowym
Deska mięs pieczonych i serów
Włoska mozzarella z pomidorami oliwą i bazylią
Melon z szynką parmeńską
Pstrąg w galarecie
Tymbalik z halibuta z zielonym groszkiem, marchewką i koprem
Galareta ze schabu po warszawsku z musem chrzanowym
Limanda panierowana podana z warzywami po grecku
Śledź w oliwie z szalotką i suszonym pomidorem
Śledź pod pierzynką (por, groszek, jabłko)
Śledź po kaszubsku
Śledź w burakach z grillowanymi gruszkami i tymiankiem
Kruche babeczki z 3 rodzajami farszu
Chrupiące przekąski – chipsy, orzeszki, paluszki
Pieczywo mieszane + masło